Urządzenia i Akcesoria
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Maple Hollandaise Sauce
-
maple sugar to taste (see Tip)½ - 1 oz
-
water1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
unsalted butter room temperature, cut into cubes (½ in)5 ½ oz
-
egg yolks, from large eggs3
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poached Eggs
-
large eggs4
-
water60 oz
-
vinegar1 ½ oz
-
English muffins2
-
smoked salmon cold smoked, sliced to serve (see Tip)2 ½ - 3 ½ oz
-
fresh chives thinly sliced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
415.3 mg
Białko
17 g
Kalorie
2175 kJ /
519.9 kcal
Tłuszcz
42.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
23.3 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mega Maple
25 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Strawberry Limeade Mocktail (Diabetes)
10 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Strawberry Top Infused Water
1 godz. 5 min
Peanut Butter Banana Dream
35 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Berry Lemonade
10 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Strawberry Lemonade Mimosa
10 min
Pineapple Hibiscus Cold Brew
10 min
Caprese Egg White Omelet
20 min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1 godz. 5 min