Urządzenia i Akcesoria
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Maple Hollandaise Sauce
-
maple sugar to taste (see Tip)½ - 1 oz
-
water1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
unsalted butter room temperature, cut into cubes (½ in)5 ½ oz
-
egg yolks, from large eggs3
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poached Eggs
-
large eggs4
-
water60 oz
-
vinegar1 ½ oz
-
English muffins2
-
smoked salmon cold smoked, sliced to serve (see Tip)2 ½ - 3 ½ oz
-
fresh chives thinly sliced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
415.3 mg
Białko
17 g
Kalorie
2175 kJ /
519.9 kcal
Tłuszcz
42.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
23.3 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mega Maple
25 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Spiced hot cider
20 min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2 godz. 5 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Brak ocen
Lemon Garlic White Rice
35 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Cheese Arepas
50 min
Poi
45 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Molten Lava Cake
45 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Boston Clam Chowder
55 min