Urządzenia i Akcesoria
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Maple Hollandaise Sauce
-
maple sugar to taste (see Tip)½ - 1 oz
-
water1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
unsalted butter room temperature, cut into cubes (½ in)5 ½ oz
-
egg yolks, from large eggs3
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poached Eggs
-
large eggs4
-
water60 oz
-
vinegar1 ½ oz
-
English muffins2
-
smoked salmon cold smoked, sliced to serve (see Tip)2 ½ - 3 ½ oz
-
fresh chives thinly sliced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
415.3 mg
Białko
17 g
Kalorie
2175 kJ /
519.9 kcal
Tłuszcz
42.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
23.3 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mega Maple
25 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Shrimp Scampi
40 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6 godz. 10 min
Cashew Vanilla Coffee
10 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Squid Ink Pasta
1 godz.
Raspberry and Basil Sangria
Brak ocen
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Swedish Meatballs with Gravy
30 min