
Urządzenia i Akcesoria
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Maple Hollandaise Sauce
-
maple sugar to taste (see Tip)½ - 1 oz
-
water1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
unsalted butter room temperature, cut into cubes (½ in)5 ½ oz
-
egg yolks, from large eggs3
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poached Eggs
-
large eggs4
-
water60 oz
-
vinegar1 ½ oz
-
English muffins2
-
smoked salmon cold smoked, sliced to serve (see Tip)2 ½ - 3 ½ oz
-
fresh chives thinly sliced
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
519.9 kcal /
2175 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
42.2 g
Węglowodany
18.7 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
23.3 g
Sód
415.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mega Maple
25 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Brak ocen
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Loaded Potato Soup
30 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Cherry Lemon Limeade
10 min
Cuban Mojito
5 min