
Urządzenia i Akcesoria
奶油豌豆湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 人份
Składniki
-
洋蔥 ,對切半150 克
-
奶油,有鹽或無鹽20 克
-
豌豆, 新鮮1000 克
-
水600 克
-
雞高湯醬1 大匙
-
法式酸奶油200 克
-
現磨黑胡椒粉 ,依個人口味調整2 小撮
-
鹽 ,依個人口味調整½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
187 kcal /
778 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

愛上風味濃湯
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan