Urządzenia i Akcesoria
Glutenfri kyllingtærte med pære
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 portioner
Składniki
Glutenfri tærtedej
-
smør koldt, plus ekstra til smøring160 g
-
rismel140 g
-
arrowroot pulver70 g
-
majsmel plus ekstra til drys90 g
-
havsalt¼ tsk
-
xanthan gum, fortykningsmiddel2 tsk
-
æg1
-
æblecidereddike1 tsk
-
vand koldt40 g
Kylling- og pærefyld
-
fed hvidløg2
-
porre kun den hvide del, skåret i stykker1
-
smør50 g
-
kyllingelår, uden skind og ben skåret i tern (3 cm)600 g
-
timian, frisk kun blade3 kviste
-
sort peber, stødt½ tsk
-
vand50 g
-
majsmel2 - 3 spsk
-
grøntsagsbouillon (se tip)1 spsk
-
hvidvin50 g
-
pære (ca. 1 pære), skrællet, udkernet og skåret i tern (2 cm)150 g
-
fløde, 35 %50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
258.1 mg
Białko
17.1 g
Kalorie
2039.8 kJ /
485.7 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfrit bagværk
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cheesecake med woodruffsirup
Brak ocen
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Brak ocen
Pizzahorn
Brak ocen
Blomsterboller
Brak ocen
Ciabatta
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Lasagneruller med spinat
Brak ocen
Salte aperitifstjerner
Brak ocen
Mini franskbrød med blommefyld
Brak ocen
Juletræscanapeer
Brak ocen
Juletræsbrød
Brak ocen
Brød af boghvede, chia og kerner
Brak ocen