Gluten- og kernefrie boller

Gluten- og kernefrie boller

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
5 stykker

Składniki

  • mandler, med skind
    200 g
  • psyllium husk
    30 g
  • bagepulver, glutenfri
    2 tsk
  • himalaya salt eller keltisk havsalt
    1 tsk
  • æggehvider
    3
  • æblecidereddike
    30 g
  • vand kogende
    250 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stykke

Sód 626.8 mg
Białko 11.3 g
Kalorie 1134.8 kJ / 270.2 kcal
Tłuszcz 22.3 g
Błonnik 7.9 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie