Pizzahorn

Pizzahorn

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
16 stykker

Składniki

  • parmesanost skåret i 3 cm stykker
    40 g
  • æblemos usødet
    50 g
    50 g madlavningsfløde, ca. 18%, usødet
  • rapsolie
    50 g
  • kvark, mager skåret i tern, skåret i stykker (se tip)
    250 g
  • æg
    1
  • salt
    1 tsk
  • speltmel (type 500-800)
    400 g
  • bagepulver
    1 tsk
  • speltmel (type 500-800), til bordpladen
  • soltørrede tomater i olie drænet fra saltlagen
    100 g
  • mozzarella hård, skåret i stykker
    150 g
  • tomatpure (opcjonalnie)
    1 tsk
  • oregano, tørret
    1 tsk
  • timian, tørret
    1 tsk
  • vand til pensling af horn

Wartości odżywcze na 1 stykke

Kalorie 183 kcal / 766 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 346 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie