
Urządzenia i Akcesoria
Pizzahorn
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
16 stykker
Składniki
-
parmesanost skåret i 3 cm stykker40 g
-
æblemos usødet50 g
-
rapsolie50 g
-
kvark, mager skåret i tern, skåret i stykker (se tip)250 g
-
æg1
-
salt1 tsk
-
speltmel (type 500-800)400 g
-
bagepulver1 tsk
-
speltmel (type 500-800), til bordpladen
-
soltørrede tomater i olie drænet fra saltlagen100 g
-
mozzarella hård, skåret i stykker150 g
-
tomatpure (opcjonalnie)1 tsk
-
oregano, tørret1 tsk
-
timian, tørret1 tsk
-
vand til pensling af horn
Wartości odżywcze na 1 stykke
Kalorie
183 kcal /
766 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
346 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 40 min