
Urządzenia i Akcesoria
Pizzahorn
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
16 stykker
Składniki
-
parmesanost skåret i 3 cm stykker40 g
-
æblemos usødet50 g
-
rapsolie50 g
-
kvark, mager skåret i tern, skåret i stykker (se tip)250 g
-
æg1
-
salt1 tsk
-
speltmel (type 500-800)400 g
-
bagepulver1 tsk
-
speltmel (type 500-800), til bordpladen
-
soltørrede tomater i olie drænet fra saltlagen100 g
-
mozzarella hård, skåret i stykker150 g
-
tomatpure (opcjonalnie)1 tsk
-
oregano, tørret1 tsk
-
timian, tørret1 tsk
-
vand til pensling af horn
Wartości odżywcze na 1 stykke
Kalorie
183 kcal /
766 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
346 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
1 godz. 45 min
50 min
2 godz. 10 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen