
Urządzenia i Akcesoria
Blomsterboller
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 stykker
Składniki
-
hvedemel280 g
-
mælk ved stuetemperatur120 g
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til at smøre skålen40 g
-
æg2
-
sukker½ tsk
-
salt¾ tsk
-
gær knust15 g
-
solsikkekerne40 g
-
rød peberfrugt uden kerner, skåret i stykker100 g
-
løg30 g
-
tomatpure20 g
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
oregano, tørret½ tsk
-
ost fx Gouda, Edam, skåret i halve8 skiver
-
frankfurter pølser8
Wartości odżywcze na 1 stykke
Kalorie
498 kcal /
2083 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
809 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 40 min