Urządzenia i Akcesoria
Leczo (røget pølseratatouille)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner
Składniki
-
polsk pølse skåret i skiver250 g
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
løg skåret i stykker150 g
-
fed hvidløg1
-
havsalt1 tsk
-
courgetter skåret i stykker (3 cm)300 g
-
røde peberfrugter udkernet, halvt skåret i stykker (3 cm) og halvt skåret i skiver300 g
-
grønne peberfrugter udkernet, halvt skåret i stykker (3 cm) og halvt skåret i skiver300 g
-
grøntsagsbouillon (se tip)1 tsk
-
sukker1 tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
flåede tomater500 g
-
brød med sprød skorpe efter eget valg, til servering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1066.2 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1720.9 kJ /
411.3 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
27.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling garam masala
50 min
Kylling med kartoffelmos og gravy
1 godz. 10 min
Svinekød med grøntsager og ris
Brak ocen
Bøf-fajita på søde kartofler
1 godz.
Tex mex-tortillas med svinekød i strimler
1 godz. 20 min
Kylling med cremet grøntsagssauce
50 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen