
Urządzenia i Akcesoria
Bacon- og pølsegryderet
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portioner
Składniki
-
svinekødspølser, rå12
-
fed hvidløg3
-
løg i kvarte200 g
-
olivenolie plus ekstra til smøring30 g
-
røget bacon skåret i stykker (5 cm)150 g
-
rødvin100 g
-
hakkede tomater, dåse400 g
-
vand kogende300 g
-
oksebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret1
-
mørkt muscovadosukker1 spsk
-
tomatpure2 spsk
-
worcestershire sauce2 spsk
-
timian, frisk kun blade efter smag3 - 4 kviste
-
blandede urter, tørrede1 tsk
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
cannellini bønner, dåse skyllet, drænet (2 x 400 g dåser)480 g
-
persilleblade, friske (opcjonalnie) til pynt
-
brød med sprød skorpe til servering
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
626 kcal /
2606 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
40.5 g
Węglowodany
33.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Familiebord
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
1 godz. 30 min
1 godz.
55 min
Brak ocen
Brak ocen
50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
25 min
Brak ocen