Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel Watercress Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
400 g
Składniki
-
mackerel, smoked skin removed200 g
-
baby watercress stalks removed30 g
-
cream cheese in pieces100 g
-
plain yoghurt low fat70 g
-
ground mustard powder1 tsp
-
nutmeg, ground½ tsp
-
lemon juice15 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
11.6 g
Kalorie
1270 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Asparagus Risotto
45 min
Savoury Stilton Cheesecake
11 godz. 40 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Brandy butter
10 min
Prawn and saffron arancini
25 godz.
Freekeh salad with pickled avocado
25 godz.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Baked artichoke dip
35 min