Smoked Mackerel Watercress Dip

Smoked Mackerel Watercress Dip

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
400 g

Składniki

  • mackerel, smoked skin removed
    200 g
  • baby watercress stalks removed
    30 g
  • cream cheese in pieces
    100 g
  • plain yoghurt low fat
    70 g
  • ground mustard powder
    1 tsp
  • nutmeg, ground
    ½ tsp
  • lemon juice
    15 g
  • sea salt
    1 pinch

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 11.6 g
Kalorie 1270 kJ / 304 kcal
Tłuszcz 27.9 g
Węglowodany 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...