Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel Watercress Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
400 g
Składniki
-
mackerel, smoked skin removed200 g
-
baby watercress stalks removed30 g
-
cream cheese in pieces100 g
-
plain yoghurt low fat70 g
-
ground mustard powder1 tsp
-
nutmeg, ground½ tsp
-
lemon juice15 g
-
sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
11.6 g
Kalorie
1270 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min
Courgetti Carbonara
40 min
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 godz. 25 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Hollandaise Sauce
15 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Smoked Salmon Pâté
5 min