Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
TM6 TM5 TM31

Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup

3.0 (3 oceny)

Składniki

Sausagemeat

  • 5 juniper berries
  • ½ tsp black peppercorns
  • 100 g pork loin, diced (3 cm)
  • 100 g pork shoulder, diced (3 cm)
  • 100 g water
  • 15 g fine sea salt
  • 20 g pork back fat, diced (3 cm), (see tip)
  • 150 g whipping cream
  • 1 pinch ground cloves
  • 1 pinch ground coriander
  • 1 pinch ground nutmeg

Black Garlic Ketchup

  • 150 g black garlic
  • 50 g apple juice
  • 15 g apple cider vinegar
  • ⅛ tsp xanthan gum (see tip)

Finalisation

  • 1000 g water
  • 1 tsp vegetable oil, for frying
  • 12 slices smoked bacon

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
954.8 kJ / 228.2 kcal
Białko
7.9 g
Węglowodany
5.5 g
Tłuszcz
19.5 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Błonnik
0.3 g
Sód
691.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy