Urządzenia i Akcesoria
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
12 pieces
Składniki
Sausagemeat
-
juniper berries5
-
black peppercorns½ tsp
-
pork loin diced (3 cm)100 g
-
pork shoulder diced (3 cm)100 g
-
water100 g
-
fine sea salt15 g
-
pork back fat diced (3 cm), (see tip)20 g
-
whipping cream150 g
-
ground cloves1 pinch
-
ground coriander1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Black Garlic Ketchup
-
black garlic150 g
-
apple juice50 g
-
apple cider vinegar15 g
-
xanthan gum (see tip)⅛ tsp
Finalisation
-
water1000 g
-
vegetable oil for frying1 tsp
-
smoked bacon12 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
691.6 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
954.8 kJ /
228.2 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Geode Cake
4 godz.
Grape and Cava Trifle
4 godz. 30 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 min
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
2 godz. 30 min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 godz. 30 min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Soft Cake with Salted Caramel
1 godz. 40 min
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11 godz.
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
55 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Raspberry Cheesecake
3 godz. 25 min
Snow Cocktail
15 min