Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 克 水梨 ,削皮去籽,切塊(約3公分)
- 60 克 洋蔥
- 4 粒 蒜頭
- 3 克 薑 ,切片 (0.5公分)
- 1 支 蔥 ,切蔥花
- 1 大匙 醬油
- 15 克 二砂糖
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 2 茶匙 韓國麻油
- 65 克 韓國辣椒醬
- Wartości odżywcze
- na 1 罐
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 1274 mg