
Urządzenia i Akcesoria
韓式烤肉醬
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 罐
Składniki
-
水梨 ,削皮去籽,切塊(約3公分)125 克
-
洋蔥60 克
-
蒜頭4 粒
-
薑 ,切片 (0.5公分)3 克
-
蔥 ,切蔥花1 支
-
醬油1 大匙
-
二砂糖15 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
韓國麻油2 茶匙
-
韓國辣椒醬65 克
Wartości odżywcze na 1 罐
Kalorie
309 kcal /
1293 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
55 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
1274 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

百變BBQ
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan

黑白主廚
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan