Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

5.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
1 porsi

Składniki

  • keju Parmesan potong kecil-kecil
    15 g
  • keju pecorino (opcjonalnie)
    10 g
  • bawang merah (30 g)
    ¼
  • dadu bacon
    40 g
  • minyak zaitun ekstra virgin
    20 g
  • air
    1200 g
  • garam
    ¾ sdt
  • spaghetti
    90 g
  • telur
    ¾
  • kuning telur
    ¼
  • lada hitam bubuk
    1 jumput

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 2323.6 mg
Białko 27.6 g
Kalorie 3387.4 kJ / 809.6 kcal
Tłuszcz 45.2 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 12.6 g
Węglowodany 71.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie