Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
1 porsi
Składniki
-
keju Parmesan potong kecil-kecil15 g
-
keju pecorino (opcjonalnie)10 g
-
bawang merah (30 g)¼
-
dadu bacon40 g
-
minyak zaitun ekstra virgin20 g
-
air1200 g
-
garam¾ sdt
-
spaghetti90 g
-
telur¾
-
kuning telur¼
-
lada hitam bubuk1 jumput
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
2323.6 mg
Białko
27.6 g
Kalorie
3387.4 kJ /
809.6 kcal
Tłuszcz
45.2 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Węglowodany
71.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buku Masak Dasar
173 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Wholemeal Mantou
1h
Sup Sayur Kuning
50min
Creamy Penne Salmon
25min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2h 25min
Pulut Pagi
4h 40min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1h 35min
Pasta Ragout Sayur
Ninguna valoración
Pasta dengan Sayuran
Ninguna valoración
Nasi Ham Pakchoy
Ninguna valoración
Bubur Vegetarian
35min
Bubur Sapi dan Jagung
35min