Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Mantou
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 porsi
Składniki
-
air730 g
-
gula kastor20 g
-
ragi kering instan1 sdt
-
minyak sayur (minyak bunga matahari, minyak jagung, atau minyak kedelai)20 g
-
tepung pau (lihat tips)230 g
-
tepung gandum utuh20 g
-
garam1 jumput
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
40 mg
Białko
2 g
Kalorie
495 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sup Sayur Kuning
50 min
Creamy Penne Salmon
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 godz. 25 min
Pulut Pagi
4 godz. 40 min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 godz. 35 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Nasi Ham Pakchoy
Brak ocen
Bubur Vegetarian
35 min
Bubur Sapi dan Jagung
35 min
Bubur Ayam Goji Berry
20 min