Urządzenia i Akcesoria
Nasi Ham Pakchoy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
3 porsi
Składniki
-
beras bulir pendek jenis japonica (beras jepang)250 g
-
siung bawang putih2
-
daun bawang iris-iris40 g
-
minyak sayur20 g
-
daging ham potong-potong (2 cm)200 g
-
pakchoy potong-potong (3 cm)150 g
-
air plus tambahan untuk penutup360 g
-
arak masak10 g
-
cuka beras5 g
-
kecap asin20 g
-
garam1 sdt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 porsi
Sód
5453.2 mg
Białko
54.9 g
Kalorie
6149.4 kJ /
1469.7 kcal
Tłuszcz
39.2 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
215.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buku Masak Dasar
173 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sup Sayur Kuning
50 min
Creamy Penne Salmon
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 godz. 25 min
Pulut Pagi
4 godz. 40 min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 godz. 35 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Bubur Vegetarian
35 min
Bubur Sapi dan Jagung
35 min
Bubur Ayam Goji Berry
20 min
Bubur Jamur dan Seafood
30 min