Bubur Sapi dan Jagung

Bubur Sapi dan Jagung

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porsi

Składniki

  • daging sapi has dalam potong dadu (sekitar 1 cm)
    200 g
  • kecap asin
    1 sdt
  • minyak sayur
    10 g
  • jahe segar
    10 g
  • air
    450 g
  • nasi putih matang
    200 g
  • garam
    ½ sdt
  • biji jagung manis, kalengan tiriskan
    100 g
  • telur dikocok lepas
    1
  • daun bawang daun bawang cincang
    15 g
  • bubuk lada putih
    ½ sdt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 737.3 mg
Białko 28.6 g
Kalorie 2004.3 kJ / 479.1 kcal
Tłuszcz 16.7 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 4663.5 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie