Urządzenia i Akcesoria
Bubur Sapi dan Jagung
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porsi
Składniki
-
daging sapi has dalam potong dadu (sekitar 1 cm)200 g
-
kecap asin1 sdt
-
minyak sayur10 g
-
jahe segar10 g
-
air450 g
-
nasi putih matang200 g
-
garam½ sdt
-
biji jagung manis, kalengan tiriskan100 g
-
telur dikocok lepas1
-
daun bawang daun bawang cincang15 g
-
bubuk lada putih½ sdt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
737.3 mg
Białko
28.6 g
Kalorie
2004.3 kJ /
479.1 kcal
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
4663.5 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sup Sayur Kuning
50 min
Creamy Penne Salmon
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 godz. 25 min
Pulut Pagi
4 godz. 40 min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 godz. 35 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Nasi Ham Pakchoy
Brak ocen
Bubur Vegetarian
35 min
Bubur Ayam Goji Berry
20 min
Bubur Jamur dan Seafood
30 min