Urządzenia i Akcesoria
Pasta dengan Sayuran
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porsi
Składniki
-
keju Parmesan potong-potong (2 cm)50 g
-
mentega tawar30 g
-
garam2 sdt
-
labu madu kupas, buang bijinya dan potong-potong (2 cm)400 g
-
kacang pinus mentah20 g
-
jamur kancing iris-iris (sekitar 5 mm)100 g
-
bayam segar150 g
-
air1200 g
-
pasta pappardelle250 g
-
flake cabai kering10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
1.3 mg
Białko
16.3 g
Kalorie
1821 kJ /
435.3 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
63.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buku Masak Dasar
173 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sup Sayur Kuning
50 min
Creamy Penne Salmon
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 godz. 25 min
Pulut Pagi
4 godz. 40 min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 godz. 35 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Nasi Ham Pakchoy
Brak ocen
Bubur Vegetarian
35 min
Bubur Sapi dan Jagung
35 min
Bubur Ayam Goji Berry
20 min
Bubur Jamur dan Seafood
30 min