Acelgas con bechamel

Acelgas con bechamel

4.2 69 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 250 g de agua
  • 800 g de hojas de acelgas limpias troceadas
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 3 dientes de ajo laminados
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizco de pimienta molida
  • 600 g de leche
  • 50 g de maicena
  • 20 g de mantequilla
  • 1 pellizcos de nuez moscada molida
  • 50 g de queso parmesano rallado

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 380 kcal / 1588 kJ
Białko 14.39 g
Tłuszcz 25.9 g
Węglowodany 22.3 g
Błonnik 2.51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...