Acelgas con bechamel

Acelgas con bechamel

4.2 68 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • de agua
    250 g
  • de hojas de acelgas limpias troceadas
    800 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • dientes de ajo laminados
    3
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    2 pellizco
  • de leche
    600 g
  • de maicena
    50 g
  • de mantequilla
    20 g
  • de nuez moscada molida
    1 pellizcos
  • de queso parmesano rallado
    50 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 380 kcal / 1588 kJ
Białko 14.39 g
Tłuszcz 25.9 g
Węglowodany 22.3 g
Błonnik 2.51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...