![Pan indio Pan indio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A821A464-F6A1-49E2-AB81-B36D208BD5EC/Derivates/F506CBD5-86D3-4696-A5E2-405BBCAE099D.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de harina
- 240 g de agua
- 60 g de aceite de girasol
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 588 kJ / 140 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Naan indio
1h 40min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3h 40 min
Panes pita
1h 50min
Pan marroquí de cúrcuma relleno de ternera
2h 40 min
Bao buns de cerdo
2h
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1h 40min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1h 5min
Pan para hamburguesa
3h 20 min
Naan (pan hindú)
2h
Pan rápido a la plancha
25min
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45 min