
Urządzenia i Akcesoria
Stegt bøf-rucolasalat
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
2 portioner
Składniki
-
vegetabilsk olie40 g
-
løg halveret og derefter skåret i skiver (5 mm)50 g
-
bøf, tyndsteg skåret i strimler (4-5 cm)200 g
-
rosmarin, frisk1 kvist
-
cherrytomater120 g
-
kaperbær, syltede (opcjonalnie) drænede40 g
-
rucola70 g
-
avokado1
-
valnødder30 g
-
limesaft10 g
-
honning10 g
-
havsalt eller efter smag¾ tsk
-
sort peber, stødt eller efter smag½ tsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
805 kcal /
3368 kJ
Białko
35 g
Tłuszcz
67 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
1 Std.
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen