Urządzenia i Akcesoria
Stegt bøf-rucolasalat
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
2 portioner
Składniki
-
vegetabilsk olie40 g
-
løg halveret og derefter skåret i skiver (5 mm)50 g
-
bøf, tyndsteg skåret i strimler (4-5 cm)200 g
-
rosmarin, frisk1 kvist
-
cherrytomater120 g
-
kaperbær, syltede (opcjonalnie) drænede40 g
-
rucola70 g
-
avokado1
-
valnødder30 g
-
limesaft10 g
-
honning10 g
-
havsalt eller efter smag¾ tsk
-
sort peber, stødt eller efter smag½ tsk
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
3368 kJ /
805 kcal
Tłuszcz
67 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling med peberfrugt og ris
1 godz.
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Japansk ramen
Brak ocen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen