Tăiței de celofan cu crevete și sos de usturoi
TM5 TM6

Tăiței de celofan cu crevete și sos de usturoi

3.4 (9 ocen)

Składniki

  • 200 - 250 g tăiței de celofan (din fasole mung sau de orez)
  • apă caldă, pentru înmuiat
  • 70 g usturoi
  • 40 g ulei vegetal
  • ½ linguriță sare (opcjonalnie)
  • ¼ linguriță piper alb măcinat
  • 35 g zahăr
  • 40 g sos de soia
  • 20 g vin de orez
    lub 20 g vin alb
  • 700 g apă
  • 200 - 250 g crevete crude, medii, decorticate și curățate de intestin
  • 200 g fasole verde lată
  • 50 g ceapă verde, inele (3 mm) sau cârlionți (vezi recomandarea), pentru decor

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
1832 kJ / 438 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
66 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy