Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 土豆, 切块(详见要诀)
- 100 克 番茄, 切块
- 80 克 洋葱, 切块
- 1 瓣 蒜头
- 400 克 综合蔬菜 (如:胡萝卜、芜菁、京葱),切块
- 2 支 新鲜欧芹
- ½ 茶匙 盐, 可依个人口味调整
- ¼ - ½ 茶匙 胡椒粉, 适量
- 600 克 水, 可依个人口味调整
-
20
克 黄油
lub 20 克 橄榄油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 375 kJ / 90 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2.5 g