
Urządzenia i Akcesoria
鱼香肉丝
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切丝250 克
-
料酒2 汤匙
-
油30 克
-
蒜头2 瓣
-
姜5 克
-
辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱1 汤匙
-
黑木耳,干的 水发后切丝20 克
-
新鲜茭白 切丝75 克
-
老抽1 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
糖1 汤匙
-
米醋1 汤匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
393 kcal /
1644 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny