肥牛金针菇
TM31 TM5 TM6

肥牛金针菇

3.2 (31 ocen)

Składniki

  • 3 瓣 蒜头
  • 1 汤匙 辣豆瓣酱, 如:郫县豆瓣酱
  • 5 克 油
  • 300 克 金针菇, 剪去根部,洗净
  • 200 克 水
  • 250 克 肥牛片 用开水氽烫至变色
  • 1 茶匙 料酒
  • 5 克 葱, 切细末

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
979 kJ / 234 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
80 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy