Fromage au four végan à base de graines de tournesol

Fromage au four végan à base de graines de tournesol

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions

Składniki

  • de l'huile d'olive pour graisser et arroser
  • de graines de tournesol
    100 g
  • d'eau
    250 g
  • gousses d'ail
    1 - 2
  • de levure de bière en flocons
    2 c. à soupe
  • de vinaigre de cidre
    1 c. à café
  • de maïzena
    2 c. à soupe
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu et un peu plus pour la finition
    ½ c. à café
  • de romarin frais
    1 - 2 brins
  • de la baguette en tranches, pour servir
  • des légumes mixtes en bâtonnets

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 331 kcal / 1385 kJ
Białko 11.4 g
Tłuszcz 26.1 g
Węglowodany 17.4 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 1174.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...