Fromage au four végan à base de graines de tournesol

Fromage au four végan à base de graines de tournesol

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions

Składniki

  • de l'huile d'olive pour graisser et arroser
  • 100 g de graines de tournesol
  • 250 g d'eau
  • 1 - 2 gousses d'ail
  • 2 c. à soupe de levure de bière en flocons
  • 1 c. à café de vinaigre de cidre
  • 2 c. à soupe de maïzena
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu et un peu plus pour la finition
  • 1 - 2 brins de romarin frais
  • de la baguette en tranches, pour servir
  • mélanges de légumes en bâtonnets

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1174.1 mg
Białko 11.4 g
Kalorie 1385 kJ / 331 kcal
Tłuszcz 26.1 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 17.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...