Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g ghimbir proaspăt, feliat subțire
- 200 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 1 ½ lingură chimion măcinat
- 2 linguri boia de ardei, dulce
- 2 lingurițe turmeric uscat, măcinat
- 2 lingurițe coriandru măcinat
- 60 g unt, tăiat în bucăți
- 1200 g pulpă de dovleac
- 1000 g apă
-
400
g vin alb
lub 400 g apă - 60 g pastă de roșii (opcjonalnie)
-
4
lingurițe cu vârf concentrat pastă de legume
lub 4 cuburi de concentrat de legume (fiecare pentru 0,5 l) - 1 linguriță sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
- 5 cepe verzi
- 400 g smântână
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 943 kJ / 225 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 218 mg
Alternatywne przepisy
Crumble cu piersici
2h 35 min
Terină de somon cu smântână cu piper
Keine Bewertungen
Paella cu chorizo și crevete
45 min
Pere cu vin și mirodenii
45 min
Măsline marinate cu portocale
10min
Rotolo cu vinete
1 Std. 40 Min
Dip de praz și somon afumat
55min
Sfeclă roșie fermentată și salsa de mere
72 godz.
Supă cremoasă de dovlecel
Keine Bewertungen
Dovleci spaghetti umpluți
1 godz.
Pere cu brânză și miere
15min
Daïquiri
Keine Bewertungen