Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g șalote, tăiate jumătăți
- 1 fir tarhon proaspăt, doar frunzele
- 50 g vin alb, sec
- 1 lingură oțet de vin (de preferință oțet de tarhon)
- 200 g unt nesărat, tăiat cuburi
- 4 gălbenușuri
- 1 linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 380 g
- Kalorie
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 192 g
- Błonnik
- 0.9 g
Alternatywne przepisy
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar
35 Min
Sos olandez
15 Min
Sos Mojo pentru fructe de mare
10 Min
Mușchi de vită cu unt Café de Paris
Keine Bewertungen
Spată de porc sous-vide
Keine Bewertungen
Zabaglione
15 Min
Sos de muștar și mărar
2 Std. 15 Min
Fleică de porc gătită lent, cu noodles și sos de chilli și susan
4 Std. 25 Min
Sos de piper
30 Min
Mușchi de miel cu sos de piper roșu
Keine Bewertungen
Bloody Mary
5 Min
Sos Roquefort
20 Min