冬季蔬菜湯

冬季蔬菜湯

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 人份

Składniki

  • 韭蔥 切段
    100 克
  • 洋蔥 切半
    1 顆
  • 培根片
    70 克
  • 橄欖油
    40 克
  • 皺葉甘藍 切成細長條
    200 克
  • 罐裝敏豆 (罐頭), 瀝乾 (瀝乾後重量為540克)
    1 罐
  • 紅蘿蔔 切小塊
    300 克
  • 蕪菁 切小塊
    100 克
  • 牛肉高湯塊
    1 塊
  • 700 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 168 kcal / 407 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...