Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 克 鸡腿肉 (约4块),带皮,切块 (4公分)
- 1 ½ 茶匙 盐
- 2 汤匙 麻油
- 4 汤匙 红糟酒
- 20 克 老姜 ,切片
- 100 克 红糟
- 10 克 酱青
- 10 克 糖蜜
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2220 kJ / 530 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 767 mg