Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 - 6 个 干猪筋 ,浸泡隔夜
- 2200 克 水
- 30 克 新鲜姜 ,拍扁
- 2 支 青葱 ,切半
- 1 茶匙 绍兴花雕酒
- 20 克 食油
- 60 克 小红葱
- 4 个 蒜瓣 ,带皮,拍扁
- 1 个 八角
- 2 个 丁香
- 400 克 猪软骨 ,切块(3公分)
- 30 克 酱青
-
30
克 黑酱油
lub 30 克 枣焦糖 - 10 克 冰糖
- 5 朵 干香菇 ,浸软,切半
- 1 茶匙 盐 ,适量调味
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1180 mg