Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 去皮五花肉 ,切2x2厘米块,提前冷冻1-2小时
- 50 克 玉米淀粉
- 30 克 低筋面粉
- 780 克 水
- 1 颗 鸡蛋(约53-63克)
- 10 克 料酒
- 15 克 生抽
- 15 克 蚝油
- 3 克 糖
- 1 小撮 白胡椒粉
- 适量 油 ,涂抹用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3016.7 kJ / 721.7 kcal
- Białko
- 17.2 g
- Węglowodany
- 24.1 g
- Tłuszcz
- 61.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 348.7 mg