Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 120 g de saindoux
- 250 g d'eau
- 15 g de levure fraîche, émiettée
-
½
c. à café de sucre en poudre
lub ½ c. à café de poudre de malt - 500 g de farine à pâtisserie
- 1 c. à café de sel
La garniture
- de la farine à pâtisserie, pour travailler
- 100 g de jambon sec, type speck, en dés
- 100 g de jambon cuit, en dés
- 200 g de Fontina, en dés (1 cm)
- 100 g de salami, type cacciatorino, en tranches fines (1-2 mm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, et un peu plus pour huiler
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Casserole duchesse aux légumes
Brak ocen
Turbot sauce salsa
Brak ocen
Pizza aux pommes de terre, cèpes et saucisse fraîche
3h 50min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3 Std. 40 Min
Smoothie bowl jaune
Brak ocen
Filet de dinde cuit vapeur farci à la ricotta, aux épinards et aux noix
2h
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1h 10min
Crostini aux champignons et Fontina
35min
Limonade d'automne/Sangria vierge
35min
Roulé de dinde au bacon et sauce aux cèpes
50min
Pâte de base pour pain
24h 5min