Urządzenia i Akcesoria
Veganer Cashew Chedder Käse
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
360 g
Składniki
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Agar-Agar (siehe Tipp)3 geh. TL
-
Wasser170 g
-
Pflanzendrink der Wahl100 g
-
Cashewkerne, ungeröstet100 g
-
Hefeflocken (siehe Tipp)2 ½ EL
-
Apfelessig2 TL
-
Knoblauch, granuliert½ TL
-
Zwiebel, granuliert½ TL
-
Salz¾ TL
-
Weiße Misopaste (Shiro Miso) (siehe Tipp)40 g
-
Kurkuma, gemahlen1 - 2 Prise
-
Paprikapulver1 Prise
-
Liebstöckel, getrocknet2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 360 g
Białko
33 g
Kalorie
3298 kJ /
785 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
13.4 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Käse Vegan
7 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Veganer Aufschnitt wie Käse
6 godz. 40 min
Veganella - veganer Mozzarella-Ersatz
6 godz. 10 min
Veganer Feta
12 godz. 10 min
Veganer Käse-Dip
40 min
Vegane Butter
2 godz.
Seitan-Grundrezept
48 godz.
Veganer Käseersatz zum Überbacken
20 min
Veganes Käsefondue
30 min
Schnittchen mit veganem Lachs
12 godz. 30 min
Veganer Eiaufstrich
10 min
Veganes Pastatopping - Parmesan Alternative
10 min
Veganes Wiener Saftgulasch
1 godz.