Urządzenia i Akcesoria
Buttermilchkuchen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
20 Stücke
Składniki
-
Kokosraspeln200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Zucker350 g
-
Eier2
-
Buttermilch500 g
-
Mehl400 g
-
Backpulver1 ½ Pck.
-
Sahne200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
1060 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Russischer Zupfkuchen
1 godz. 30 min
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1 godz. 55 min
Gefüllter Schokoladenkranz
5 godz. 40 min
Schmand-Kirsch-Kuchen
50 min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45 min
Buttermilchkuchen mit Nuss
45 min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 godz. 30 min
Mandarinen-Joghurt-Muffins
45 min
Rahmkuchen
9 godz. 25 min
Kirsch-Streusel-Kuchen
1 godz.
Russischer Zupfkuchen vom Blech
1 godz. 30 min
Apfel-Streuselkuchen
1 godz. 30 min