
Urządzenia i Akcesoria
Flankesteg med cremet peberrodssauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portioner
Składniki
Sennepsmarinade
-
flankesteg, okse sener fjernet (se tip)1000 g
-
rosmarin, frisk kun blade1 kvist
-
fed hvidløg2
-
worcestershire sauce50 g
-
olivenolie50 g
-
dijonsennep1 spsk
-
oregano, tørret1 spsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
Peberrodssauce
-
mayonnaise (se tip)100 g
-
creme fraiche 38 % (se tip)100 g
-
citronsaft20 g
-
peberrod, stødt, færdiglavet30 g
-
dijonsennep1 tsk
-
cayennepeber, stødt2 knivspidser
-
salt2 knivspidser
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
870.3 kcal /
3655.3 kJ
Białko
71.8 g
Tłuszcz
60.2 g
Węglowodany
6.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Sód
708.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Barbecue
35 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
15 min
50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
25 min