Flankesteg med cremet peberrodssauce

Flankesteg med cremet peberrodssauce

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portioner

Składniki

Sennepsmarinade
  • flankesteg, okse sener fjernet (se tip)
    1000 g
  • rosmarin, frisk kun blade
    1 kvist
  • fed hvidløg
    2
  • worcestershire sauce
    50 g
  • olivenolie
    50 g
  • dijonsennep
    1 spsk
  • oregano, tørret
    1 spsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
Peberrodssauce
  • mayonnaise (se tip)
    100 g
  • creme fraiche 38 % (se tip)
    100 g
  • citronsaft
    20 g
  • peberrod, stødt, færdiglavet
    30 g
  • dijonsennep
    1 tsk
  • cayennepeber, stødt
    2 knivspidser
  • salt
    2 knivspidser

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 708.4 mg
Białko 71.8 g
Kalorie 3655.3 kJ / 870.3 kcal
Tłuszcz 60.2 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 18.2 g
Węglowodany 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie