Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing

Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portioner

Składniki

Cider-saltede svinekoteletter
  • cider (se tip)
    350 g
  • havsalt, flager
    30 g
  • rosmarin, tørret
    1 spsk
  • salvie, tørret
    1 spsk
  • timian, tørret
    1 ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • svinekoteletter (ca. 350 g hver)
    4 - 6
  • vindruekerneolie til pensling
Æbledressing
  • æble, Granny Smith skrællet, udkernet og skåret i kvarte
    1
  • æblecidereddike
    2 spsk
  • ahornsirup, ren
    2 tsk
  • vindruekerneolie
    90 g
  • grov sennep
    1 spsk
  • purløg, frisk skåret i kvarte
    6 kviste

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 194.7 mg
Białko 48.9 g
Kalorie 2735.8 kJ / 651.4 kcal
Tłuszcz 48.3 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 11.1 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie