Urządzenia i Akcesoria
Æble og tranebær farrosalat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 portioner
Składniki
-
rødløg100 g
-
vand1060 g
-
hvidvin60 g
-
ahornsirup, ren20 g
-
tranebær, tørrede60 g
-
grøntsagsbouillon (se tip)20 g
-
farro (uristet - se tip)250 g
-
timian, frisk kun blade2 kviste
-
selleri skåret i stykker (3 cm)2 stilke
-
purløg, frisk skåret i stykker4 kviste
-
bredbladet persille, frisk kun blade4 kviste
-
æbler udkernet og skåret i kvarte (se tip)2
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
sherryeddike (se tip)10 g
-
citronsaft10 g
-
dijonsennep15 g
-
sukker, hvid1 tsk
-
salt¼ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspids
-
babysalat60 g
-
gedeost, alle slags smuldret (se tip)80 g
-
hampefrø til drys (valgfrit)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
616.2 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
1085 kJ /
258.3 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Barbecue
35 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cremede champignoner
Brak ocen
Blomkålsris
10 min
Karry-rejer (2500 kcal)
Brak ocen
Falafel-vafler
Brak ocen
Ris salat med grøntsager
Brak ocen
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Brak ocen
Bulgurhvede
Brak ocen
Tostadas med kylling og raja
40 min
Asparges med citronkapers
Brak ocen
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Brak ocen
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Brak ocen
Pimento dip
Brak ocen