Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Jogurtový dezert
- 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 20 gramů moučkového cukru
- 500 gramů řeckého jogurtu, bílého
- 15 gramů medu
- ½ vanilkového lusku, vyškrábnutá semínka
- 10 gramů plátků želatiny, namočené na 10 minut do studené vody a vymačkané
- 50 gramů smetany, min. 30 % tuku
Borůvkový přeliv
- 50 gramů borůvek, plus navíc na ozdobu
- 1 polévková lžíce vody
- 1 polévková lžíce cukru
- 5 - 10 lístků čerstvé máty, omytých a osušených
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jahodové tiramisu s pistáciemi
3sa
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Brak ocen
Čokoládový koláč s hruškami
1j 20 menit
Cibulový koláč
1 Std. 15 Min
Italský velikonoční chléb
3j 50 menit
Toastie placičky z cottage sýra
30 min
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40 min
Malinovo-čokoládová pomazánka
10 min
Drobenkový koláč s čokoládovo-oříškovou pomazánkou
45 Min
Bezlepkový drobenkový koláč s ricottou a čokoládou
1j
Cheesecake panda
1j 30 menit
Tvarohový závin s pudingem
1j 20 menit