Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sejkory
- 500 gramů brambor, na čtvrtky
- 1 vejce
- 200 gramů hladké mouky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka pepře, mletého
Omáčka
- 100 gramů perníku na strouhání
- 250 gramů červeného vína
- 500 gramů vody
- 3 polévkové lžíce cukru
- ¼ čajové lžičky skořice
- 3 kusy hřebíčku
- 2 polévkové lžíce švestkových povidel
- 20 gramů hladké mouky
- 1 špetka soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1997 kJ / 477 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 88.4 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pak choi s houbami
15 Min
Portugalská zelená vejce
Brak ocen
Sušená spiralizovaná jablka (křížaly) s čokoládovou ganache
6h
Mrkvový nápoj
5min
Louhované cibulovo-sýrové bochánky
1h 40min
Směs na pečení kakaového chleba se sušeným ovocem
Brak ocen
Válečky Spekulatius
2 godz. 20 min
Opilý čokoládový mousse
1 godz. 30 min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1h
Badyánový likér
Brak ocen
Petrželová omáčka persillade
5min
Kokosové řezy s nugátovou náplní
2h