Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
12 porties
Składniki
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
584.5 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
543.3 kJ /
130.3 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De Friend® in de zomer
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 min
Hollandaise saus
Brak ocen
Druiven en cava trifle
Brak ocen
Virgin appel cider old fashioned
Brak ocen
Champignon en spinazie lasagne
Brak ocen
Spookachtige pizza
Brak ocen
Spookachtige groene oogbalsoep
30 min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Brak ocen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Brak ocen
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 min
Rode Bieten Quiche met Feta
1 godz. 20 min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 godz. 40 min