Bruschetta med svampe og efterårsgrøntsager

Bruschetta med svampe og efterårsgrøntsager

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
24 stykker

Składniki

Surdejsstarter
  • surdejsstarter (se tip)
    50 g
  • bagehvedemel
    100 g
  • filtreret vand
    100 g
Ciabatta
  • vand
    300 g
  • bagehvedemel
    400 - 450 g
  • salt
    10 g
  • olivenolie
    2 spsk
  • semulje til drys
Topping
  • cashewnødder, rå udblødt i varmt vand i ca. 1 time
    250 g
  • persille, frisk skåret i stykker
    30 g
  • citron fintrevet skal og saft deraf
    1
  • olivenolie
    70 g
  • sennep
    ½ tsk
  • sød paprika
    ½ tsk
  • salt
    1 tsk
  • sort peber, stødt
    1 knivspids
  • fed hvidløg
    3
  • porrer skåret i stykker
    200 g
  • broccoli skåret i strimler
    200 g
  • svampe, friske skåret i stykker
    200 g
  • bladbede skåret i strimler
    100 g
  • chili, tørret i flager
    ½ tsk
Samling
  • fed hvidløg halverede til gnidning
    2
  • brøndkarse kun blade
    30 g
  • olivenolie efter smag plus ekstra til smøring
    1 spsk
  • citron fintrevet skal og saft deraf
    ½

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 stykke

Sód 224 mg
Białko 6 g
Kalorie 970 kJ / 232 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie