Urządzenia i Akcesoria
Fennikelæblesalat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portioner
Składniki
-
sesamfrø20 g
-
fennikel (ca. 200 g), med blade, skåret i stykker1
-
rødt æble (ca. 200 g), skåret i stykker1
-
gulerødder skåret i stykker150 g
-
persille, frisk, tykke stilke fjernet, skåret i stykkerkørvel tykke stilke fjernet, skåret i stykker½ bundt
-
olivenolie20 g
-
appelsinsaft, friskpresset20 g
-
salt efter smag¾ - 1 tsk
-
sort peber, stødt2 knivspids
-
hvide kikærter, dåse drænet, skyllet265 g
-
fetaost smuldret100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
585 mg
Białko
11 g
Kalorie
1223 kJ /
292 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grøn bevidsthed
24 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Brak ocen