Wersje kompatybilne
Plăcintă în straturi cu carne și cartofi (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aluat fraged
- 300 g făină
- 160 g unt nesărat, moale, tăiat bucăți
- ½ linguriță sare
- 50 g apă
Umplutura
- 2 căței de usturoi
- 2 șalote, tăiate jumătăți
- 10 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 2 prize sare
- 2 prize piper negru măcinat
- 2 gălbenușuri
- 200 g carne tocată pentru cârnați
- 400 g cartofi, tăiați felii (0.5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2327.3 kJ / 557.3 kcal
- Białko
- 14.7 g
- Węglowodany
- 48.7 g
- Tłuszcz
- 33.3 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Tocăniță în stil grecesc
45 min
Tocăniță de porc cu ardei
40 Min
Galetă cu pui
1 godz. 55 min
Tartă cu praz și jambon
1 godz. 55 min
Fâșii de vițel cu cartofi
2h 50 min
Înghețată de dovleac
10 Std. 5 Min
Tocană de pui cu roșii și busuioc
35 min
Rotolo cu vinete
1 Std. 40 Min
Gulaș de vită cu găluște
1h 45min
Cannelloni de porc cu sos de legume
1h
Tocăniță de cartofi cu carne de vită
1h 10 min
Plăcintă țărănească
1h 10 min