Wersje kompatybilne
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filety z tresky, bez kůže (každý cca 200 gramů)
- 3 čajové lžičky soli, podle chuti
- 5 snítek petržele, čerstvé, pouze lístky
- 700 gramů vody
- 700 gramů nových brambor, velkých tak, aby se vešly do otvoru víka mixovací nádoby
- 150 gramů cibule, napůl
- 30 gramů olivového oleje
- 400 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 200 gramů rajčat, na klínky
- 30 gramů rozinek
- 100 gramů černých oliv, vypeckovaných
- 20 gramů piniových oříšků
- 20 gramů kaparů, nakládaných
- 1 čajová lžička červené chilli papričky, sušené
- ¼ čajové lžičky soli podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Białko
- 48.4 g
- Węglowodany
- 51.9 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 2525.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 Min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30 Min
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3 godz. 15 min
Jelení se šípkovou omáčkou
1sa 20 dk
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55 min
Králík na špenátovém lůžku
1h 10min
Losos s bramborovou kaší
55 min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1 Std. 15 Min
Losos s bramborami, brokolicí a koprovou omáčkou
1h 10min
Špenátovo-bazalková polévka s nudlemi
35 dk
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40 Min
Kaštanová krémová polévka
1h 10min