Urządzenia i Akcesoria
Citron- og hvidløgskylling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner
Składniki
-
ris, hvide, basmati230 g
-
fed hvidløg3
-
løg skåret i stykker115 g
-
ekstra jomfruolivenolie60 g
-
chili, tørret i flager (opcjonalnie) efter smag¼ - ½ tsk
-
citron plus 1 ekstra, halveret og skåret i skiver til pynt1
-
kyllingelår, uden skind og ben skåret i to570 g
-
laurbærblade, tørrede3
-
hønsefond450 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt efter smag¼ tsk
-
hvid peber, stødt (opcjonalnie) efter smag¼ tsk
-
grønne ærter, friske110 g
-
asparges skåret i stykker (5 cm)170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
896.3 mg
Białko
34.1 g
Kalorie
3136.8 kJ /
749.7 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
62.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vi elsker forår
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling teriyaki
20 min
Kødboller med tomatsauce
45 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen