Urządzenia i Akcesoria
Ciabatta s olivami a tymiánem
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 16 godz. 40 min
30 plátků
Składniki
Příprava
-
150 gramů černých oliv bez pecek
-
150 gramů olivového oleje extra virgin
-
citrónová kůra z 1 citrónu, nejlépe bio
-
3 polévkové lžíce čerstvého nasekaného tymiánu
-
1 kostka čerstvého droždí (42g)
-
400 gramů vody
-
650 gramů hladká mouka
-
3 čajové lžičky soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 plátek
Białko
2.4 g
Kalorie
534 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pečte s námi
72 Przepisy
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Fougasse se sýrem
2 godz. 35 min
Rýnský tmavý chléb
1 godz. 30 min
Brioška
8 godz.
Směs na pečení kakaového chleba se sušeným ovocem
Brak ocen
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Středomořské máslo
5 godz. 20 min
Rustikální chléb
2 godz.
Olivový chléb
3 godz. 50 min
Turecký flatbread
2 godz. 10 min
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1 godz. 35 min
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1 godz. 50 min
Okatý chléb
9 godz. 40 min