
Urządzenia i Akcesoria
Punčové řezy
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 13 godz.
12 porcí
Składniki
Korpus
-
6 vajec
-
150 gramů cukru krupice
-
2 balíčky vanilkového cukru
-
200 gramů polohrubé mouky
-
2 čajové lžičky citrónové kůry strouhané
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
Punčový nálev
-
160 gramů cukru krupice
-
150 gramů vody
-
1 čajová lžička rumového aroma
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
1 čajová lžička červeného potravinářského barviva
Sestavení
-
200 gramů jahodového džemu
Poleva
-
2 polévkové lžíce vody
-
150 gramů moučkového cukru
-
2 polévkové lžíce citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky bramborového škrobu
-
20 gramů jahodového džemu
Wartości odżywcze na 1 porci
Kalorie
305.4 kcal /
1277.8 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
66.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
56.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sváteční dezerty
11 Przepisów
Czechy
Czechy