Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Groenten schillen
-
500
g rode bieten, geheel, ongeschild (passend in de opening van het mengbeker deksel)
lub 500 g rode bieten, ongeschild, gehalveerd (± 2 cm breed) - 200 g pastinaak, in gelijke stukken (± 5 cm)
- 600 g water
Rode bietensalade
- 600 g water
- 400 g halloumi, in driehoeken gesneden (± 2 cm dik)
- 1 el olijfolie, om te frituren
- 30 g walnoot, gepeld
- 10 g verse dille, enkel de bladeren
- 60 g uien, gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook
-
220 - 250
g Griekse yoghurt
lub 220 - 250 g volle yoghurt - 10 g citroensap
- 1 - 2 el witte azijn
- 1 - 2 tl mierikswortel, in pot
- ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen zwarte peper
- volkoren brood, in plakjes en geroosterd, om op te dienen
- rucola, om op te dienen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2062.8 kJ / 493 kcal
- Białko
- 23.4 g
- Węglowodany
- 35.3 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.9 g
- Błonnik
- 6.9 g
- Sód
- 1348.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Parmezaan op plantaardige basis
Brak ocen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Curry-wortelbrood
1h 5min
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 Min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Brak ocen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Brak ocen
Gazpacho
1h 15min
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Siciliaanse garnalensalade
40 Min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min