Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
De terrine
- 300 g water
- 100 g wortelen, in staafjes
- 100 g verse sperziebonen
- 50 g verse tuinbonen
- 50 g verse doperwten
- 4 gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water
- 500 g kokosmelk
- 2 snuifjes espelette peper
- 1 tl zout
De kervel emulsie
- 1 bos verse kervel
- 30 g limoensap
- 30 g olijfolie
- 30 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1048.2 kJ / 253.5 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.5 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 367 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soja yoghurt
12h 15min
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Ninguna valoración
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Ninguna valoración
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Oost-Europese brunch
Ninguna valoración
Pindakoekjes met chocolate-chip
Ninguna valoración
Rucola taart
Ninguna valoración
Hornazo
Ninguna valoración
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Ninguna valoración