Lentegroenten terrine met kervel emulsie
TM6 TM5

Lentegroenten terrine met kervel emulsie

(Brak ocen)

Składniki

De terrine

  • 300 g water
  • 100 g wortelen, in staafjes
  • 100 g verse sperziebonen
  • 50 g verse tuinbonen
  • 50 g verse doperwten
  • 4 gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water
  • 500 g kokosmelk
  • 2 snuifjes espelette peper
  • 1 tl zout

De kervel emulsie

  • 1 bos verse kervel
  • 30 g limoensap
  • 30 g olijfolie
  • 30 g water

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
1048.2 kJ / 253.5 kcal
Białko
6.3 g
Węglowodany
7.8 g
Tłuszcz
20.8 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Błonnik
4.5 g
Sód
367 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy