Urządzenia i Akcesoria
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 porties
Składniki
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
367 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ouders verwennen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Pompoen baba ganoush
35 Min
Vegan mini cheesecakes
4 Std. 30 Min
Quinoasalade
40 Min
Mediterraanse gebakjes
Keine Bewertungen
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Hummus van rode biet
10 Min
Vijfzadenbrood
1 Std. 50 Min