Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
De terrine
- 300 g water
- 100 g wortelen, in staafjes
- 100 g verse sperziebonen
- 50 g verse tuinbonen
- 50 g verse doperwten
- 4 gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water
- 500 g kokosmelk
- 2 snuifjes espelette peper
- 1 tl zout
De kervel emulsie
- 1 bos verse kervel
- 30 g limoensap
- 30 g olijfolie
- 30 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1048.2 kJ / 253.5 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.5 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 367 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15min
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Brak ocen
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Oost-Europese brunch
Brak ocen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Brak ocen
Boekweit met champignons
25 min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Vegan mayonaise
Brak ocen
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min