
Urządzenia i Akcesoria
Torta de coco sem glúten
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 doses
Składniki
Creme pasteleiro
-
leite480 g
-
açúcar150 g
-
amido de milho60 g
-
gemas de ovo4
-
vagem de baunilha só as sementes1
Torta
-
açúcar mais q.b. p/ polvilhar200 g
-
ovos6
-
coco ralado150 g
-
fermento p/ bolos s/ glúten1 c. chá de
Recheio e cobertura
-
queijo mascarpone em pedaços, à temperatura ambiente500 g
-
abacaxi cortado em cubos pequenos200 - 300 g
-
Coco ralado tostado q.b. p/ polvilhar
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
663 kcal /
2773.8 kJ
Białko
13.4 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
64.4 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
25.9 g
Sód
366.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Al fresco
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia