Torta de coco sem glúten

Torta de coco sem glúten

4.9 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 doses

Składniki

Creme pasteleiro
  • leite
    480 g
  • açúcar
    150 g
  • amido de milho
    60 g
  • gemas de ovo
    4
  • vagem de baunilha só as sementes
    1
Torta
  • açúcar mais q.b. p/ polvilhar
    200 g
  • ovos
    6
  • coco ralado
    150 g
  • fermento p/ bolos s/ glúten
    1 c. chá de
Recheio e cobertura
  • queijo mascarpone em pedaços, à temperatura ambiente
    500 g
    500 g queijo-creme
  • abacaxi cortado em cubos pequenos
    200 - 300 g
  • Coco ralado tostado q.b. p/ polvilhar

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 663 kcal / 2773.8 kJ
Białko 13.4 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 64.4 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 25.9 g
Sód 366.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...