Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g azeite
-
300
g cebola cortada em fatias
lub 300 g cebola roxa cortada em fatias
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Refogar 350 g de chalota
25 Min
Refogar 250 g de chalota
25 Min
Saltear 350 g de chalota
Brak ocen
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 Min
Refogar 200 g de cebola
25 Min
Saltear 200 g de alho-francês
20 Min
Saltear pimento vermelho com cebola
25 Min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 Min
Refogar 200-300 g de cebola
20 Min
Saltear 200 g de pimento
20 Min
Saltear 200 g de cebola
20 Min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 Min